Zonder tekst….

Gek genoeg hebben we maar 1 foto van de zojuist opnieuw geschilderde BraVo. Alle teksten, zowel van de Feuerwehr als van Bravotravel zijn er af.

Op het dak zie je gebogen platen liggen die we gaan gebruiken voor de carport van de BraVo. Uiteraard 2e hands, dus duurzaam hergebruik. Ondertussen staan alle teksten er weer op, maar dat ga je pas in een volgende blog zien. Dat wordt waarschijnlijk een bericht vanuit Portugal!

Vuurwerk met accu’s

Een ieder weet dat niet opgeladen accu’s snel bevriezen. Een graad of vijf vorst is al voldoende. Ook bij ons is die kennis aanwezig. Alleen ontbrak de tijd om de accu’s te controleren. Het voordeel is dat je nu kan zien hoe een accu opgebouwd is. Je ziet aan de dunne platen dat dit een boordaccu was om de verlichting, koelkast en dergelijke op te laten draaien. Een startaccu heeft dikkere platen. In theorie kan een boordaccu vaker opgeladen worden. Mits het niet vriest natuurlijk.

Hiermee is weer bewezen dat de BraVo harder slijt van het stilstaan dan van het gebruiken. Maar weer snel een reis bedenken!